© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Mercedes onder indruk van tempo Red Bull tijdens eerste training Mexico

26 okt. 2018 19:14 Ruud Dimmers 2 reacties
Het is natuurlijk pas vrijdag, maar de wijze waarop Red Bull de eerste vrije training domineerde zorgde voor stof tot napraten. Mercedes-teambaas Toto Wolff toonde zich onder de indruk van de snelheid van de Bulls.

Max Verstappen noteerde met afstand de snelste tijd tijdens de eerste vrije training in Mexico. In zijn RB14 was hij een halve seconde sneller dan teamgenoot Daniel Ricciardo. Het Red Bull duo werd op ruime afstand gevolgd door de beide Renault's, omdat Mercedes en Ferrari zich niet aan de hypersoft band waagden.

Hierdoor ontstond er een vertekend beeld tijdens de eerste training, maar bij Mercedes is men onder de indruk van de snelheid van Red Bull. "Je kan zien dat Renault (motorleverancier) het hier goed voor elkaar heeft. Red Bull heeft een grote stap gezet, maar ik maak me nog geen zorgen. Makkelijk zal het dit weekend allerminst worden voor ons."

Vanavond om 21:00 uur Nederlandse tijd begint de tweede vrije training. Daarin verwachten wij Mercedes en Ferrari ook op de supersnelle hypersoft band.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen