Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Mercedes opent aanval op Red Bull en McLaren met nieuwe updates

Afgelopen weekend in Hongarije werd duidelijk dat Mercedes nog altijd moeite heeft met hoge temperaturen. Aankomend weekend in Spa worden juist weer vrij koude dagen voorspeld. Volgens George Russell is dat koren op de molen voor de Zilverpijlen.

Russell Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De laatste weken ging Mercedes als de brandweer. In Canada werd een poleposition gepakt en op de Red Bull Ring en Silverstone werden zelfs twee overwinningen geboekt. In Hongarije kon Mercedes niet meestrijden om de overwinning, maar volgens George Russelll is dat dit weekend wel anders.

Ondanks het feit dat Mercedes in Hongarije niet meekon met McLaren en Red Bull, was het wel een goed weekend zo vertelt Russell tegenover onder meer RacingNews365: "Ik denk dat we bevestiging hebben gekregen dat we beter presteren in koelere omstandigheden. Hier in Spa met de voorspelde regen en het feit dat we updates mee hebben, zorgen ervoor dat we erg uitkijken naar hoe dit ons aan de volgende stap kan helpen."

"We willen het gevecht aangaan met McLaren en Red Bull. Dat is waar Formule 1 om draait en we willen ook in dat gevecht mee doen. Het zou geweldig zijn om dat dit weekend te realiseren", zo sluit Russell af. 

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'