Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Mercedes pakt uit met grote upgrade voor GP Duitsland

Het pantser van Mercedes begon in de voorbije races voorzichtig enkele scheurtjes te vertonen, maar Mercedes probeert de onaantastbare status in ere te herstellen met een flink pakket aan upgrades voor de Grand Prix van Duitsland.

Mercedes Duitsland 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Mercedes is reeds aangekomen op de Duitse Hockenheimring en dus kan er voorzichtig een blik worden geworpen op zowel de aerodynamische upgrades als de aangekondigde eenmalige livery. Mercedes heeft de auto flink onder handen genomen, getuige onderstaande foto's.

Met name het gebied vóór de sidepod, wat als zéér luchtstroomgevoelig wordt aangemerkt, is aanmerkelijk anders. In plaats van verticaal geschakelde vleugelelementen opteert Mercedes voor horizontaal geschakelde vleugelelementen, lijkend op waar Haas F1 al het hele seizoen mee rijdt.

De nieuwe spiegels doen met hun zeer minimalistische ontwerp een beetje Red Bull-achtig aan. Het hele ontwerp lijkt uit niet meer te bestaan dan een plaatje voor de spiegel met een enkele aerodynamische overkapping. Verder naar achteren oogt de vloer van de W10 behoorlijk anders. De sleuven aan weerszijden van vloer zijn langer geworden.

Forbidden

Weddenschappen Mercedes

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

GP Duitsland 2019 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team