Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

'Mercedes-personeel is geïnformeerd over aanstaand vertrek Hamilton'

Het personeel van Mercedes zou te horen hebben gekregen dat Lewis Hamilton aan het einde van 2024 bij het team vertrekt. Dat meldt Sky Sports.

Hamilton Las Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton lijkt dan toch echt naar Ferrari te gaan verkassen. Donderdagochtend begonnen geruchten de kop op te steken dat de Brit vanaf 2025 bij de Scuderia zou gaan rijden en inmiddels worden die geluiden steeds hardnekkiger. Sky Sports weet te melden dat het personeel van Mercedes is geïnformeerd over zijn naderende vertrek.

En zo lijkt een aankondiging niet lang uit te blijven. Hamilton rijdt sinds 2013 bij Mercedes en kende zijn grote successen bij het Duitse fabrieksteam. De 39-jarige coureur won zes van zijn zeven wereldtitels voor Mercedes en onderhield een goede relatie met teambaas Toto Wolff.

Toch heeft Hamilton er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit voor Ferrari wilde gaan rijden. Er doken vaker geruchten op, maar de Brit leek die de kop in te drukken door eind 2023 voor twee jaar te verlengen bij Mercedes. Dat contract lijkt hij dus niet uit te gaan dienen.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Hamilton naar Ferrari RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training