Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Mercedes-teambaas geeft gezondheidsupdate over Hamilton en Russell

Lewis Hamilton en George Russell sloegen na een intensieve Grand Prix van Singapore de mediasessies over. Mercedes-teambaas Toto Wolff deelt een gezondheidsupdate.

Hamilton race Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voor Mercedes draaide de Grand Prix van Singapore uit op een teleurstelling. George Russell en Lewis Hamilton konden het tempo van McLaren en Max Verstappen niet volgen en moesten het met de vierde en zesde plaats doen. Na afloop kwam daar nog eens het bericht bij dat de beide coureurs moesten herstellen van de inspanningen en de interviews oversloegen. Mercedes-teambaas Toto Wolff geeft een gezondheidsupdate.

"Ze hadden allebei last van oververhitting, maar ze zijn nu in orde", vertelt Wolff tegenover onder meer RacingNews365. "Ze hebben in een ijsbad gezeten en ik denk dat dat een beetje heeft geholpen. Het is alleen wel zo dat ze zich niet goed voelden. Lewis en George hebben in het water gezeten, maar er was geen mogelijkheid dat ze naar het vierkantje (voor interviews red.) konden gaan."

Wolff baalt ook als een stekker van het eindresultaat. "Het was een hele pijnlijke avond. We zijn vierde en zesde geworden, dat is niet goed. We worstelen op dit moment met circuits waar het heet is en met tractie. Maar dat is geen excuus. Ik denk dat het niet is wat we van onszelf verwachten. Het is moeilijk te accepteren dat je beste auto een minuut achter de winnaar finisht."

Praat mee!

Viaplay
x
Titelstrijd Red Bull heeft goed nieuws voor Verstappen