© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Mercedes tevreden na 'beste vrijdag tot nu toe'

25 aug. 2017 20:29 Rik Alkema 0 reacties
Het team van Mercedes lijkt goed uit de startblokken van de tweede seizoenshelft te komen. Op de vrijdag waren beide coureurs lekker onderweg. Het gehele team was dan ook zeer tevreden en Lewis Hamilton sprak zelfs over de 'beste vrijdag tot nu toe'.

Mercedes sterk op de vrijdag in België

"Het voelt heerlijk om weer terug te zijn!", was de eerste reactie van Lewis Hamilton nadat hij de snelste tijd in de tweede vrije training noteerde.

"Vandaag voelde de auto zeer sterk, het is denk ik de beste vrijdag tot nu toe. We hebben grote stappen gemaakt met de setup, dus het ziet er goed uit voor de rest van het weekend", was de Brit positief.

Ook Valtteri Bottas was te spreken over de Mercedes W08, al ging het bij de Fin niet geheel vanzelf. 

"De prestaties van de auto zijn prima, maar er is nog veel ruimte voor verbetering. Aan het begin van de dag hadden we wat moeite met de setup, maar dat hebben we goed kunnen verbeteren. Aan het eind van de dag voelde de auto goed", aldus Bottas. 

Andrew Shovlin, Trackside Engineer van Mercedes, was ook te spreken over de vrijdag van Mercedes, die wel moest worden ingekort door de onweersbui die over het circuit trok aan het eind van de tweede vrije training.

"De auto's deden het zeer goed vandaag. We moesten het programma wat omgooien door de regen, maar dat konden we gelukkig op tijd zien aankomen. We hebben vandaag tests uitgevoerd met een low-downforce pakket en die verliepen positief. We zijn erg tevreden na vandaag."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen