© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Mercedes waarschuwt concurrentie: 'Deden het rustig aan met de nieuwe motor'

23 jun. 2018 10:10 Wanda Bisschop 0 reacties
Lewis Hamilton is voortvarend begonnen aan zijn raceweekend in Frankrijk. Zowel in de eerste als in de tweede sessie was de Mercedes coureur de concurrentie te snel af en zette hij iedereen op ruime afstand. Daarbij deed Mercedes het nog rustig aan.

Hamilton wil medewerkers belonen met een mooi resultaat

Ondanks de problemen bij teamgenoot Bottas kan Mercedes tevreden terugkijken op de eerste dag in Frankrijk. Hamilton was veruit de snelste en zetten het Red Bull duo op maar liefst zeven tienden. Volgens Hamilton is dit nog maar het begin.

"Onze nieuwe motor heeft precies gedaan wat hij moest doen, dus dat is super. Pas tijdens de kwalificatie zien we wat het echte potentieel is van deze motor als iedereen alles geeft."

Aan de aanwezige pers laat Hamilton vervolgens nog weten dat hij met een mooi resultaat de medewerkers in de fabriek wil belonen voor hun inzet.

"Ik ben ontzettend dankbaar dat iedereen in de fabriek in Brixworth hier zo hard aan heeft gewerkt. Ze hebben zo hard gewerkt om deze motor te bouwen dus hopelijk kunnen we deze prestatie voortzetten en er een geweldig weekend voor het team van maken."

Bottas kende een lastige dag met een waterlek tijdens de tweede training, maar geeft een waarschuwing aan de concurrentie.

"We reden met onze nieuwe motor en die voelde goed aan, maar we hebben nog niet op vol vermogen gereden. Er zit dus nog meer in en er valt nog volop te ontdekken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen