© Mercedes

Nieuwsoverzicht

Mercedes: 'We willen flink scoren de komende drie weken'

20 jun. 2018 11:01 Jan van der Burgt 0 reacties
Mercedes grijpt de zogenaamde 'triple header' van de komende drie weken aan als kans om in korte tijd heel veel punten te scoren. Dat is nodig om Mercedes het tij te keren na een moeizamere periode.

Mercedes achterhaalt oorzaak problemen GP Canada

Daarvoor moet het echter wel beter gaan dan in Canada, waar Valtteri Bottas tweede werd en waar Lewis Hamilton genoegen moest nemen met slechts de vijfde plaats. Met de geüpgradede Mercedes-motor beschikt Mercedes in ieder geval over de nodige extra pk's.

Daarnaast zegt teambaas Toto Wolff inmiddels te weten waar het misging in Canada: "We hebben het weekend uitgebreid geëvalueerd en begrijpen inmiddels waarom het daar niet beter ging. Dat neemt echter niet weg dat we daar hele kostbare punten hebben laten liggen."

De Grand Prix van Frankrijk wordt met Paul Ricard op redelijk onbekend terrein gereden, wat de teams voor nog onbekende uitdagingen stelt. Het doet echter niets af aan de ambities voor de volgende drie races die in drie opeenvolgende weekenden worden verreden.

"Alle teams worden met die 'triple header' tot het uiterste gedreven. Dat biedt ons echter ook de kans om in korte tijd heel veel punten te scoren en dat is precies wat we van plan zijn!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen