© Force India

Nieuwsoverzicht

Mercedes wil Esteban Ocon niet loslaten

15 sep. 2018 09:45 Wanda Bisschop 3 reacties
De veelbelovende Formule 1-carrière van Esteban Ocon lijkt eind 2018 tot een vroegtijdig einde te komen tenzij Mercedes de jonge Fransman wil laten gaan. Alleen dan zijn teams mogelijk geïnteresseerd in de diensten van Ocon.

Ocon dreigt namelijk het kind van de rekening te worden van de grote stoelendans die door niemand minder dan Daniel Ricciardo is ingezet. Toch is Mercedes niet van plan om het Franse talent te laten gaan.

"Nee, in nog geen miljoen jaar dat we Esteban loslaten. Op een dag rijdt hij in een Mercedes en zal hij races winnen en hopelijk ook wereldtitels. Iedereen ziet dan dat ze fout zaten door hem nu niet als coureur aan te trekken," aldus Mercedes teambaas Wolff tegenover Sky Sports F1.

Red Bull's teambaas Christian Horner liet al doorschemeren dat Ocon vanwege zijn banden met Mercedes geen optie is voor Toro Rosso en dat dit ook voor andere teams een bezwaar vormt. Voor Wolff een onbegrijpelijke situatie. "Het is hun probleem als ze willen inleveren op de prestaties door niet de beste coureurs te nemen. Uiteindelijk komt talent altijd bovendrijven."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen