© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Mercedes zet deur op een kier voor Daniel Ricciardo

13 mei 2018 08:15 Wanda Bisschop 0 reacties
Teambaas Toto Wolff liet onlangs nog weten dat Mercedes alleen binnen de eigen familie kijkt naar potentiële coureurs voor 2019 maar inmiddels blijkt dat de renstal wel degelijk verder kijkt.

Wolff: 'Natuurlijk houden we Ricciardo in de gaten'

"De pers heeft mij niet juist geciteerd of niet juist vertaald. Ik heb alleen gezegd dat we in de eerste plaats loyaal zijn naar onze eigen coureurs. Dat zijn Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en de jonge coureurs zoals Ocon en Russell. Zij komen het eerst maar natuurlijk kijken we verder en ja, Daniel Ricciardo zit daar zeker tussen," aldus Wolff tegenover Auto Bild.

Daniel Ricciardo is één van de coureurs wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt en de grote vraag is dan ook of de Australiër bij Red Bull blijft of vertrekt. Ondanks dat Mercedes zeker interesse in Ricciardo heeft, zijn ze vooralsnog zeer tevreden over hun huidige rijdersduo.

"Valtteri had het verdiend om in Baku te winnen en ook daarvoor had hij de races kunnen winnen. Op dit moment is de balans tussen hem en Lewis erg goed. Valtteri staat er momenteel erg goed voor."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen