Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Japan 2024

Met dit weer krijgt Verstappen te maken in Japan

In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 je het weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van Japan 2024.

Verstappen Japan 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op woensdag had Suzuka, de plaats van de GP van Japan, nog te maken met behoorlijk veel regen, maar dit raceweekend ziet het weerbeeld er een stuk vriendelijker uit. Het spektakel zal dus vooral van de coureurs op de baan moeten komen, want het weer zorgt in ieder geval voor weinig spektakel. Zowel op zaterdag als zondag is de kans op neerslag klein.

Vrijdag worden de eerste vrije trainingen afgewerkt. Het is dan 16 graden met een mix van wolken, zon en waarschijnlijk ook enkele buien. Er staat niet al te veel wind. Zowel zaterdag als zondag is het prima weer voor de coureurs voor de trainingen, kwalificatie en de race. Zaterdag zijn er tijdens de derde vrije training en kwalificatie vrij veel wolken aanwezig met tussendoor ook ruimte voor de zon. De kans op een bui is overdag klein, al neemt de buienkans in de avond wel toe. Bij weinig wind wordt het maximaal 17 graden.

Zondag is meer ruimte voor de zon dan op zaterdag. De temperatuur komt dan bij een matige westenwind uit op ongeveer 21 graden. Beide dagen is de luchtvochtigheid wel vrij hoog.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'