© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

‘Met een goede motor domineert Red Bull de Formule 1’

10 jul. 2018 08:01 Wanda Bisschop 2 reacties
In het huidige Formule 1 seizoen is Red Bull Racing duidelijk veroordeeld tot de rol van het derde team op de grid. Een gebrek aan motorvermogen breekt de Oostenrijkse renstal op in de strijd om de wereldtitel, maar Eddie Jordan is ervan overtuigd dat dit met Honda gaat veranderen.

'Red Bull gaat meedoen om de wereldtitel'

"Aan het begin van het nieuwe seizoen zit Red Bull op hetzelfde niveau als nu met Renault, maar als Honda het voor elkaar krijgt gaat Red Bull alles winnen. Ik voorspel je dat Honda het geweldig gaat doen en Red Bull terugbrengt aan de top," aldus voormalig Formule 1-teambaas Eddie Jordan bij Channel 4.

Ondanks dat het Honda met McLaren in de afgelopen seizoenen niet is gelukt, ziet Jordan de toekomst voor Red Bull rooskleurig in.

"Red Bull heeft een geweldige auto en je ziet er duidelijk aan af dat het een ontwerp van Adrian Newey is. Die wagen rijdt als een droom en samen met Honda wordt dat een groot succes. Ik heb met Honda samengewerkt en weet dat ze over de middelen beschikken om de ambities waar te maken. Met McLaren lukte dat niet omdat zij zichzelf zo geweldig vonden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen