Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Australië 2024

Met Viaplay hoef je je bed niet uit voor de Formule 1 GP van Australië

De Formule 1 Grand Prix van Australië is dit jaar een extra vroege bedoening. Het goede nieuws? Met Viaplay hoef je echt je bed niet uit om niks van de actie te hoeven missen.

Australia pitlane
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Natuurlijk, de koffie zet je zelf, maar Viaplay schotelt je al het andere voor. Op zondagochtend begint de live-uitzending om 04:15 uur, waarna om 05:00 uur de race daadwerkelijk van start gaat.

Vanuit de studio praten Amber Brantsen, Giedo van der Garde en Rudy van Buren de voor- en nabeschouwing aan elkaar, terwijl op de locatie het commentaar komt van Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk en van Chiel van Koldenhoven als pitreporter.

En al die tijd kan je lekker in je bed blijven liggen, ook als je geen televisie op de slaapkamer hebt. Viaplay kijk je namelijk op alle denkbare portable devices, variërend van tablets tot laptops tot je smartphone.

In alle gevallen geldt dat je zelf verantwoordelijk bent voor wát je kijkt. Met de livefeed mis je niks, maar kruip je graag aan boord bij Max Verstappen gedurende de race, dan kan dat ook! Jij bent de regisseur van dienst!

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract