'Michael Schumacher knokt nog altijd'

06 dec. 2017 06:58 Ruud Dimmers 0 reacties
FIA-president Jean Todt en manager Sabine Kehm spraken tijdens een FIA bijeenkomst in Parijs over de Formule 1 legende. De FIA maakte bekend dat het een Hall of Fame opent voor de 33 wereldkampioenen.

Manager Schumacher: 'Michael had hier graag zelf willen staan'

Michael Schumacher knokt al sinds zijn ski-ongeval in december 2013 en vecht voor zijn herstel. De zevenvoudig wereldkampioen werd in Parijs vertegenwoordigd door zijn manager Sabine Kehm.

FIA-president ,en vriend van de familie, Jean Todt liet weten dat Schumacher nog altijd gemist wordt.

"We missen Michael allemaal. Hij vecht nog altijd. Ik ben blij dat Sabine hier namens de familie is. Ik had zijn zoon Mick gevraagd om hier vandaag te komen, maar hij test momenteel in Spanje en Corinna (vrouw van Michael) verblijft momenteel in Amerika."

"Michael vecht nog altijd. Hij is een bijzonder persoon, zeker voor de mensen in de motorsport. Voor mij is hij speciaal, hij is een vriend van me",  sprak Todt.

Sabine Kehm, manager van Schumacher, sprak het publiek ook toe.

"Ik ben een slechte vervanger op deze avond. Iedereen weet dat Michael hier normaal gesproken zou zijn. Ik weet zeker dat hij hier erg graag wilde zijn."

"Hij had altijd erg veel respect voor iedereen die aanwezig is in deze ruimte en zou zich vereerd voelen. Ik weet ook hoe groot de vriendschap tussen Michael en Jean is. Ik weet zeker dat Michael trots op hem is, dat hij dit mogelijk maakt."

"Ik denk niet dat het een onderdeel was wat Michael zo speciaal maakte. Ik geloof dat wat hem zo succesvol maakte zijn liefde en passie voor de sport was."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen