Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Michael Schumacher knokt nog altijd'

FIA-president Jean Todt en manager Sabine Kehm spraken tijdens een FIA bijeenkomst in Parijs over de Formule 1 legende. De FIA maakte bekend dat het een Hall of Fame opent voor de 33 wereldkampioenen.

Michael Schumacher knokt al sinds zijn ski-ongeval in december 2013 en vecht voor zijn herstel. De zevenvoudig wereldkampioen werd in Parijs vertegenwoordigd door zijn manager Sabine Kehm. FIA-president ,en vriend van de familie, Jean Todt liet weten dat Schumacher nog altijd gemist wordt. " We missen Michael allemaal. Hij vecht nog altijd. Ik ben blij dat Sabine hier namens de familie is. Ik had zijn zoon Mick gevraagd om hier vandaag te komen, maar hij test momenteel in Spanje en Corinna (vrouw van Michael) verblijft momenteel in Amerika." " Michael vecht nog altijd. Hij is een bijzonder persoon, zeker voor de mensen in de motorsport. Voor mij is hij speciaal, hij is een vriend van me", sprak Todt.

Sabine Kehm, manager van Schumacher, sprak het publiek ook toe. " Ik ben een slechte vervanger op deze avond. Iedereen weet dat Michael hier normaal gesproken zou zijn. Ik weet zeker dat hij hier erg graag wilde zijn." " Hij had altijd erg veel respect voor iedereen die aanwezig is in deze ruimte en zou zich vereerd voelen. Ik weet ook hoe groot de vriendschap tussen Michael en Jean is. Ik weet zeker dat Michael trots op hem is, dat hij dit mogelijk maakt." " Ik denk niet dat het een onderdeel was wat Michael zo speciaal maakte. Ik geloof dat wat hem zo succesvol maakte zijn liefde en passie voor de sport was."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'