© FIA F3 European Championship

Nieuwsoverzicht

Mick Schumacher: "Ik geef alles voor het Formule 3-kampioenschap"

11 okt. 2018 14:45 Wanda Bisschop 0 reacties
Mick Schumacher maakt zich dit weekend op voor de laatste races van het Formule 3-kampioenschap. Met nog slechts drie races te gaan, heeft de 19-jarige zoon van Michael Schumacher de beste papieren in huis om zijn eerste grote titel te pakken.

"Ik bekijk het nog steeds van race tot race ondanks dat het nu gaat om het finaleweekend en ik een goede kans maak op de titel," aldus de jonge Schumacher tegenover de Duitse pers.

Aan het begin van het Formule 3-seizoen had Schumacher het behoorlijk lastig maar met een paar klinkende overwinningen op rij is hij nu de gedoodverfde favoriet voor de titel.

"Ik ben met het verloop van mijn seizoen wel tevreden. Vooral in het tweede deel ging het prima, daar betaalde het harde werken zich eindelijk uit. Dit weekend gaan we natuurlijk alles geven zodat we deze mooie reeks in Hockenheim kunnen voortzetten."

Schumacher verdedigt dit weekend op Hockenheim een voorsprong van 49 punten op Red Bull's jongeling Dan Ticktum en 69 punten op Ferrari-junior Marcus Armstrong.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen