Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mick Schumacher: "Ik geef alles voor het Formule 3-kampioenschap"

Mick Schumacher maakt zich dit weekend op voor de laatste races van het Formule 3-kampioenschap. Met nog slechts drie races te gaan, heeft de 19-jarige zoon van Michael Schumacher de beste papieren in huis om zijn eerste grote titel te pakken.

"Ik bekijk het nog steeds van race tot race ondanks dat het nu gaat om het finaleweekend en ik een goede kans maak op de titel," aldus de jonge Schumacher tegenover de Duitse pers.

Aan het begin van het Formule 3-seizoen had Schumacher het behoorlijk lastig maar met een paar klinkende overwinningen op rij is hij nu de gedoodverfde favoriet voor de titel. "Ik ben met het verloop van mijn seizoen wel tevreden. Vooral in het tweede deel ging het prima, daar betaalde het harde werken zich eindelijk uit. Dit weekend gaan we natuurlijk alles geven zodat we deze mooie reeks in Hockenheim kunnen voortzetten." Schumacher verdedigt dit weekend op Hockenheim een voorsprong van 49 punten op Red Bull's jongeling Dan Ticktum en 69 punten op Ferrari-junior Marcus Armstrong.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'