Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mick Schumacher

Mick Schumacher: "Mijn vader heeft mij voor een groot deel gevormd"

Mick Schumacher wordt geacht de naam 'Schumacher' op korte termijn terug te brengen in de Formule 1. De 'zoon van heeft zijn naam natuurlijk mee en de eer van die naam verdedigt hij met trots.

Het is niet vaak dat Mick Schumacher zich uitlaat over zijn vader Michael Schumacher, laat staan dat er iets duidelijk wordt over de conditie van de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1. Wel zien we Schumacher jr. met enige regelmaat achter het stuur van een oude F1-bolide van zijn vader, waarmee hij de herinnering aan zijn vader voor het publiek springlevend houdt.

De nu 20-jarige Schumacher is trots op zijn afkomst en ook al staat Michael hem niet ter zijde tijdens zijn race-activiteiten, hij is zich goed bewust van wat hij aan zijn vader te danken heeft: "Ik heb altijd mensen om me heen gehad om me te helpen, maar ik zou nooit de persoon zijn geweest die ik nu ben zonder mijn vader", zo wordt hij geciteerd door het Spaanse AS.

"Mijn vader maakt deel uit van mij en ik ben er zeer trots op dat ik mij zijn zoon mag noemen", aldus Mick Schumacher, die in 2021 op de Formule 1-grid hoopt te staan. De meest logische optie voor hem lijkt het aan Ferrari gelieerde Alfa Romeo te zijn, het team waar hij in Bahrein al eens mee testte.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Horner: 'Achterbakse actie van één van onze concurrenten'