Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mijlpaal voor Circuit Zandvoort: kombocht krijgt asfaltlaag

De ontwikkelingen van de verbouwing van Circuit Zandvoort volgen elkaar in rap tempo op. Elke dag komen er wel nieuwe beelden vrij, maar vandaag pas kregen we echt een goed beeld van hoe het meest veelbesproken punt van het circuit eruit komt te zien.

De Arie Luyendijkbocht wordt dé eyecatcher van het nieuwe Circuit Zandvoort. Het wordt een heuse kombocht, iets wat voor het eerst echt goed te zien is door het feit dat de bocht voorzien is van een asfaltlaag. De verbouwing van het circuit vordert gestaag, met het oog op de oplevering van het vernieuwde circuit is dat echter geen overbodige luxe. Eind februari moeten er weer (race)auto's rond kunnen rijden, terwijl daaromheen nog wordt doorgewerkt om begin mei de Formule 1 voor het eerst sinds 1985 te kunnen verwelkomen.

1224339924582879233

@raceliefhebber @JeroenKesteren @RMalteser @Danis_Angel26 @Ellennikk @CorF1Fan @Charreljalving @RaceFanNo1 @Marco111267 @RobKamphuesF1 @VanGamerenF1 @TimCoronel @TomCoronel @ Jaaa daar gaan we! #bankingzandvoort Foto :Haitse Hoeksema pic.twitter.com/QKaH6YdDZS — Imca Drommel 🏎 (@imcadrommel) February 3, 2020

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"