Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mika Hakkinen waarschuwt Kevin Magnussen

Mika Hakkinen waarschuwt Kevin Magnussen dat zijn acties hem een slechte reputatie bezorgen. De Haas F1-coureur is mening maal betrokken bij incidenten op de baan.

Kevin Magnussen is een bikkelharde coureur, maar gaat daarbij regelmatig over de grens heen. Dit Formule 1-seizoen is de Deen een van de uitblinkers, maar komt hij geregeld negatief in het nieuws. Zo reed hij in Baku Gasly met 300 per uur in de muur en haalde hij een soortgelijke actie uit tijdens de training in Barcelona. Toen met Leclerc als slachtoffer. Tweevoudig wereldkampioen Mika Hakkinen vindt de acties onnodig en slecht voor de reputatie van Magnussen, zo laat hij in zijn column voor Unibet weten. "Ik ken Kevin al lange tijd, net als dat ik zijn vader Jan ken. Het is goed om te zien dat hij prachtige resultaten scoort voor Haas."

"Ik heb daar wel mixed feelings daarbij. Het is belangrijk voor een coureur om zijn kracht en commitment te laten zien, maar er zijn grenzen verbonden aan hoe ver je daarin gaat tijdens de race. In de GP van Baku vond ik Kevins actie op Gasly een grote fout." "In deze tak van sport kan je dit soort fouten slechts incidenteel maken alvorens je een slechte reputatie krijgt."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'