© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Mika Hakkinen waarschuwt Kevin Magnussen

20 mei 2018 08:45 Ruud Dimmers 0 reacties
Mika Hakkinen waarschuwt Kevin Magnussen dat zijn acties hem een slechte reputatie bezorgen. De Haas F1-coureur is mening maal betrokken bij incidenten op de baan.

'Magnussen bezorgt zichzelf een slechte reputatie'

Kevin Magnussen is een bikkelharde coureur, maar gaat daarbij regelmatig over de grens heen. Dit Formule 1-seizoen is de Deen een van de uitblinkers, maar komt hij geregeld negatief in het nieuws. Zo reed hij in Baku Gasly met 300 per uur in de muur en haalde hij een soortgelijke actie uit tijdens de training in Barcelona. Toen met Leclerc als slachtoffer.

Tweevoudig wereldkampioen Mika Hakkinen vindt de acties onnodig en slecht voor de reputatie van Magnussen, zo laat hij in zijn column voor Unibet weten.

"Ik ken Kevin al lange tijd, net als dat ik zijn vader Jan ken. Het is goed om te zien dat hij prachtige resultaten scoort voor Haas." 

"Ik heb daar wel mixed feelings daarbij. Het is belangrijk voor een coureur om zijn kracht en commitment te laten zien, maar er zijn grenzen verbonden aan hoe ver je daarin gaat tijdens de race. In de GP van Baku vond ik Kevins actie op Gasly een grote fout."

"In deze tak van sport kan je dit soort fouten slechts incidenteel maken alvorens je een slechte reputatie krijgt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen