Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Moedeloze Hamilton weet het niet meer: "Eén van de slechtste sessies in lange tijd"

Lewis Hamilton weet even niet meer waar hij het moet zoeken na de tweede vrije training in Australië. De Brit spreekt zelfs van 'één van zijn slechtste sessies in lange tijd'.

Hamilton Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nee, het was niet de dag van Lewis Hamilton. De zevenvoudig wereldkampioen vocht met zijn Mercedes en kwam in de tweede vrije training niet verder dan de achttiende plaats. Wanneer Hamilton voor de camera van F1 TV verschijnt, haalt hij even diep adem. De Brit snapt er helemaal niets meer van, want volgens hem was de eerste vrije training nog best redelijk.

"Ik voel me niet fantastisch", vertelt Hamilton. "Het was waarschijnlijk één van de slechtste sessies in lange tijd. De auto voelde redelijk aan tijdens de eerste vrije training, misschien had ik zelfs het beste gevoel van het hele seizoen. Daarna werd het slechter en slechter. We brachten wat radicale veranderingen aan voor de tweede vrije training en dat was zwaar."

Maar is Hamilton wel optimistisch voor de rest van het weekend? "Na de tweede vrije training had ik totaal geen vertrouwen meer in deze auto, maar er zaten positieve punten in de eerste oefensessie", sluit de coureur moedeloos af.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Australië 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training