Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Australië 2024

Moeder Natuur rolt rode loper uit voor Verstappen in Australië

In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 je het weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van Australië 2024.

XPB 1199273 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na een week rust barst het Formule 1-geweld dit weekend weer los. De teams en coureurs hebben zich verplaatst naar Melbourne, Australië. Het weer zal 'Down Under' geen extra uitdaging vormen voor Max Verstappen en zijn collega's, want de dagen verlopen zonnig en droog. De middagtemperatuur ligt telkens rond de 21 graden.

Gelukkig levert de race op het circuit Albert Park ook in droge omstandigheden vaak een spektakelstuk op, want de weersvooruitzichten zijn namelijk helemaal niet spannend. Zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt geen neerslag verwacht en is het ronduit zonnig. Met middagtemperaturen van 21 of 22 graden en een matige wind is het heerlijk weer voor het aanwezige publiek.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden