Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Visa Cash App RB

'Mogelijke nieuwe naam van AlphaTauri Formule 1-team bekend'

AlphaTauri zal in 2024 een naamsverandering doorgaan, zoals al eerder door het zusterteam van Red Bull is aangekondigd. Het Italiaanse Formule 1-team gaat hoogstwaarschijnlijk een sponsordeal aan met modemerk Hugo Boss.

Ricciardo Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Michael Potts

In de eerste week van de Formule 1-zomerstop konden RacingNews365 en Formula.hu al melden dat er mogelijk een partnership komt tussen AlphaTauri en Hugo Boss. Dit zou gepaard gaan met een naamsverandering. De naam 'AlphaTauri' zal mogelijk van de F1-grid verdwijnen, daar hintte teambaas Franz Tost al op, maar er was nog niets bekend over de nieuwe naam.

Nu weet Motorsport Magazin echter te melden dat, mocht de deal met het modemerk doorgaan, de naam op poleposition 'Hugo Boss Bulls Racing' luidt. Hierdoor blijft het linkje naar 'moederteam' Red Bull bestaan, maar wordt de partnership ook prominent benadrukt in de titel van het F1-team.

Het marketingbudget van Hugo Boss is de afgelopen jaren verhoogd, waardoor en naar verluidt dus ruimte is om de naam- en titelsponsor te worden van het F1-team waar Yuki Tsunoda en Daniel Ricciardo voor uitkomen dit huidige seizoen.

Ook interessant:

Gretige Verstappen neemt met minder geen genoegen

In de nieuwste RN365 F1-podcast met Rudy van Buren, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk wordt er uitvoerig nagepraat over Verstappens dominantie in België, de discussies met zijn engineer, maar ook over Sergio Perez vs. Lewis Hamilton, de opmars Oscar Piastri en nog véél meer. Beluister 'm hieronder.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Max liep schade op door kamikazeactie Perez: "Hij remt 50 meter later!"