Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Nyck de Vries

Mooie beelden: De Vries en Tsunoda begroeten elkaar hartelijk in Japan

Nyck de Vries en Yuki Tsunoda hebben elkaar ontmoet tijdens de E-Prix van Japan. De voormalige teamgenoten spraken op de startgrid.

De Vries Tsunoda
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Begin vorig seizoen werden Nyck de Vries en Yuki Tsunoda teamgenoten bij AlphaTauri, al zou de samenwerking uiteindelijk niet zo lang duren. De Vries voldeed niet aan de verwachtingen van Red Bull en AlphaTauri en werd na tien races al opzij geschoven. Tsunoda bleef wel aan en rijdt op dit moment nog steeds voor het team, dat nu de naam Visa Cash App RB draagt.

De Vries keerde dit jaar terug in de Formule E en werkte zaterdag de E-Prix van Japan af. Op de startgrid in Tokio kwam hij lokale held Tsunoda tegen en was er tijd voor een kort gesprek. De begroeting was in ieder geval hartelijk, zo is te zien op de onderstaande beelden van Mahindra Racing, het team van De Vries!

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden