Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Valentino Rossi

MotoGP-legende Valentino Rossi geveld door corona

Yamaha MotoGP-coureur Valentino Rossi moet de Grand Prix van Aragon noodgedwongen uitzitten. Hij is positief getest op corona.

Rossi valentino jerez 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

Valentino Rossi reisde na de MotoGP-race op Le Mans van afgelopen weekend naar zijn thuis in het Italiaanse Tavullia. Daar onderging hij op dinsdag een coronatest, waarvan de uitkomst negatief was. Twee dagen later voelde Rossi zich echter niet fit en opnieuw werd de MotoGP-legende getest. Dit keer was de uitkomst positief.

Yamaha laat in een statement weten dat de medische staf de conditie van Rossi nauwlettend in de gaten houdt. Zeker is dat hij de race van komend weekend op Motorland Aragon aan zich voorbij moet laten gaan. Over een week wordt op datzelfde circuit een tweede race gereden, of hij dan van de partij kan zijn, is onduidelijk.

Yamaha laat weten dat Rossi thuis niet in contact is geweest met mensen die komend weekend in de MotoGP-paddock rondlopen, niet van de VR46 Acadamy, niet van de staf rond Rossi zelf en niet van het Yamaha MotoGP-team.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

8 reacties

Viaplay

Unibet
x
Red Bull Red Bull verliest grote voorsprong op één belangrijk vlak