Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

MotoGP TT Assen definitief afgelast in 2020

Er wordt dit jaar definitief geen TT van Assen verreden op het TT Circuit, niet op de geplande datum, maar ook niet op een later moment. Dat heeft de organisatie op woensdag officieel bekendgemaakt.

Tt circuit assen 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © TT Circuit

De coronacrisis ligt natuurlijk aan het definitief afgelasten van de MotoGP Dutch TT ten grondslag. De organisatie van het evenement laat weten dat de 90ste editie van het beroemde evenement is uitgesteld tot 2021.

Het ingrijpende besluit maakt dat de race voor het eerst in 75 jaar (sinds de Tweede Wereldoorlog) niet verreden zal worden. Men noemt het besluit 'betreurenswaardig, maar logisch'.

"We zijn teleurgesteld, maar het spreekt voor zich dat we dit besluit hebben moeten nemen tijdens deze onzekere tijden. De gezondheid van de fans en alle andere betrokken partijen staat voorop. We kijken naar de toekomst en hopen van de 2021 een uitzonderlijk feest als nooit tevoren te maken."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"