© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Motorupgrade moet Renault vooruit helpen

02 jun. 2018 11:38 Ruud Dimmers 0 reacties
Het F1-team van Renault verschijnt in Canada aan de start met een verbeterde motor en auto. Dit moet ervoor zorgen dat het team dichterbij komt aan de top drie teams.

Renault wil volgende stap zetten

Het seizoen voor Renault verloopt redelijk naar wens, met een vierde positie in het WK bij de constructeurs. Het gat naar de drie topteams is echter nog te groot. Met de Canada upgrade wil het team een nieuwe stap zetten.

"We hebben een B-versie van onze motor beschikbaar voor Canada, waar we naar uitkijken. Die zal zorgen voor een betere performance. Verder hebben we enkele nieuwe onderdelen meegebracht, waaronder nieuwe endplates voor de achtervleugel en wijzigingen aan de voorvleugel", laat Nick Chester van Renault weten.

Teambaas Cyril Abiteboul kijkt eveneens uit naar het nieuwe pakket. "We zijn enthousiast over het GP-weekend in Canada. Naast de verbeterde motor is ook ons aerodynamische pakket verbeterd en beschikken we over diverse mechanische verbeteringen die we willen testen. Canada is een zware Grand Prix voor de auto, maar we gaan alles geven om onze kansen te benutten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen