Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Viaplay

Nieuwe documentaire geeft exclusief kijkje in leven van Max Verstappen

We kennen Max Verstappen allemaal als de briljante F1-coureur die de zeges en titels aaneen rijgt, maar wat zijn de andere passies van de Nederlander?

In 'off the beaten track' zien we de andere kant van Max Verstappen. Een intiem portret van de succesvolle F1-coureur waarin we aspecten van zijn leven zien die vaak ongezien bleven. 

De exclusieve driedelige Viaplay serie geeft de kijkers een uniek inkijkje in Verstappens passies buiten de baan, waaronder zijn avonturen in het simracen, zijn eigen raceteam en de zakelijke inspanningen.

De serie belicht Verstappens betrokkenheid bij 'Verstappen.com Racing' en zijn rol als mentor voor DTM-coureur Thierry Vermeulen. Vanzelfsprekend komt ook het door Max zo geliefde simracen met Team Redline aan bod en de zakelijke kant van het racen onder leiding van zijn manager Raymond. Deze verhalen illustreren de breedte van Verstappens interesses en zijn toewijding aan de autosport in verschillende vormen.

Off the Beaten Track' duikt dieper in het leven van Max Verstappen en biedt fans een zeldzame blik in de persoonlijke en professionele bezigheden die hem vormen tot drievoudig wereldkampioen.

Max Verstappen: "Deze serie laat een andere kant van mij zien die vaak onopgemerkt blijft tijdens de momenten op het Formule 1-circuit. Het biedt een eerlijke en persoonlijke blik op mijn carrière en leven, mijn liefde voor de verschillende vormen van autosport en de mensen die mij inspireren."

Bekijk hier de trailer van Max Verstappen - 'Off the beaten track'

Viaplay
x
Afwijkend tijdschema Tijdschema Formule 1 GP Azerbeidzjan