Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Collin Veijer

Nederlands toptalent Veijer verlengt contract bij Moto-3 Team LIQUI MOLY

Racetalent Collin Veijer zal ook volgend jaar uitkomen in de Moto3 klasse. De Nederlander is bezig aan impressionant debuutjaar en dat krijgt een vervolg.

Collin-Veijer-Moto3-coureur-RacingNews365
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het LIQUI MOLY Husqvarna Moto3-team heeft bekend gemaakt het contract met pupil Collin Veijer te hebben verlengd. Dat betekent dat de talentvolle Nederlandse motorcoureur ook volgend jaar zal uitkomen in de zeer competitieve Moto3-klasse.

De pas 18-jarige Veijer hoopt in 2024 de volgende stap te maken. "Ik ben blij om ook volgend jaar met dit team te werken. We doen het goed op dit moment en hopen die lijn volgend jaar door te zetten", aldus een dankbare Veijer, die kan rekenen op de steun van teammanager Peter Öttl.

"We zetten onze samenwerking met Collin zoals gepland door naar 2024. Als hij zich in hetzelfde tempo blijft ontwikkelen, kunnen we het komende seizoen nog meer topresultaten van hem verwachten", aldus Öttl, die Veijer dit jaar al meerdere keren bijna op het podium zag eindigen.

Veijer komt steeds dichterbij zijn eerste podiumfinish in de Moto3 en met nog 6 races te gaan in 2023, kan het dit jaar nog altijd gebeuren. Eerder dit seizoen veroverde hij al een poleposition, een formidabele prestatie in een ‘rookie-seizoen’. Mede daarom zal het LIQUI MOLY-team zeer blij zijn met het verlengen van het contract van Veijer.

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!

Praat mee!

Viaplay
x
Marko Red Bull-adviseur verklaart stuklopen iconisch partnership