Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2022

Nederlandse Verstappen-fans winnen unieke prijs in Mexico

De 'Orange Army' is inmiddels over de hele wereld bekend. Tijdens bijna iedere F1-race ziet men de Max Verstappen-fans terug op de tribunes en ook in Mexico was dat niet anders. Tijdens de Mexicaanse Grand Prix werd er een vak met maar liefst 300 Nederlandse F1-fans gevuld.

XPB 1182178 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In Mexico rijden de F1-coureurs altijd voor volle tribunes. Ook dit jaar was de Grand Prix stijf uitverkocht en zorgde de organisatie van de Grand Prix ervoor dat maar liefst 300 Nederlandse fans de GP samen konden bezoeken. In de komende jaren hoopt de GP, die nauw samenwerkt met de organisatie van de Dutch GP, nog meer Nederlandse fans te verwelkomen. Om de fans die voor Verstappen naar Mexico zijn afgereisd te bedanken, besloot de organisatie twee fans de dag van hun leven te bezorgen.

De twee uitgelote Nederlandse F1-fans mochten namelijk een bezoek brengen aan de paddock van de Mexicaanse Grand Prix. Dave en Daniele, broers van elkaar, konden niet geloven dat ze werden uitgeloot om de Red Bull-bolide van Verstappen van dichtbij te zien en daarnaast van dichtbij mee te maken hoe het eraan toe gaat op een Formule 1-paddock.

"We wonen dichtbij het circuit van Zandvoort, maar om hier nu op de paddock van Mexico aanwezig te zijn, dat is toch wel een heel unieke situatie. De Grand Prix, maar ook de stad zijn geweldig om mee te maken. We zijn hier om Verstappen aan te moedigen, maar tegelijkertijd is het geweldig om mee te maken hoe groot Sergio Perez hier is", aldus de twee Nederlandse broers.

Met het uitreiken van de unieke prijs hoopt de organisatie de Grand Prix nog meer op de kaart te hebben gezet in Nederland. Men hoopt in de komende jaren namelijk nog meer Nederlandse fans te verwelkomen tijdens de Grand Prix van Mexico.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game

Formule 1 GP Mexico 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Exclusief Verstappen pareert Leclerc: 'Hij verloor de F1-wereldtitel al eerder'