Nico Hülkenberg: 'Grosjean moet zichzelf opnieuw uitvinden'

15 mei 2018 07:15 Wanda Bisschop 0 reacties
Nico Hülkenberg beleefde ongetwijfeld weinig plezier aan zijn raceweekend in Spanje. Een probleem met zijn Renault zette een streep door zijn kwalificatie en in de race was het na slechts een paar meters al over.

Hülkenberg baalt enorm van actie Grosjean

Nico Hülkenberg wilde vanaf P16 zo snel mogelijk naar voren maar zag plotseling de wagen van Romain Grosjean op zich af komen. Een crash was onvermijdelijk en zo kwam Hülkenberg voor de tweede race op rij niet over de finish.

"Grosjean komt zo ineens terug op de baan waardoor ik nergens meer heen kon. Mijn wagen raakte daarbij flink aan de achterkant beschadigd waardoor mijn race er direct op zat. Ik kon er zelf totaal niks aan doen," aldus een balende Hülkenberg tegenover Planet F1.

De Hulk is dan ook niet te spreken over de acties van Grosjean en vindt dat de Fransman zich nodig moet gaan verbeteren.

"Romain spint sowieso erg veel in een raceweekend maar het natuurlijk niet handig om dat in de eerste ronde van de race te doen terwijl er zoveel rijders dicht bij elkaar zitten. Hij moet echt eens in de spiegel gaan kijken en hard aan zichzelf gaan werken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen