© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Nico Rosberg vertegenwoordigt niet langer de belangen van Robert Kubica

30 mei 2018 11:15 Wanda Bisschop 0 reacties
Lange tijd leek het er op dat Robert Kubica dit jaar als Formule 1 coureur op de grid zou staan. Uiteindelijk ging zijn beoogde stoeltje naar de Rus Sergey Sirotkin en werd Kubica aangetrokken als testcoureur van Williams.

Rosberg: 'Terugkeer in Formule 1 deels bereikt'

Bij zijn terugkeer in de koningsklasse van de autosport was voormalig Formule 1 coureur Nico Rosberg nauw betrokken. Nu het doel min of meer is bereikt, staat hun samenwerking op een laag pitje.

"Eind vorig jaar was het zaak om iets voor dit seizoen te bewerkstelligen. Om zeg maar de deur naar de Formule 1 weer op een kier te krijgen. Dat is deels gelukt," aldus Rosberg in gesprek met Motorsport-Total.

Ondanks dat Kubica nu slechts de rol van testcoureur vervult, is Rosberg ervan overtuigd dat een volledige terugkeer in de Formule 1 tot de mogelijkheden behoort.

"Het gaat in ieder geval weer de goede kant op. Op dit moment zitten we een beetje in de wachtstand en moeten we zien of we een volgende stap kunnen zetten of niet."

Rosberg laat nog in het midden of hij dan opnieuw de belangen van Kubica behartigt maar staat er in ieder geval wel voor open.

"We blijven zeker vrienden en kunnen daar altijd over spreken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen