© Nico Rosberg Twitter

Nieuwsoverzicht

Nico Rosberg wordt festivaldirecteur in Duitsland

05 feb. 15:30 René Oudman 0 reacties
Enkelvoudig Formule 1-wereldkampioen Nico Rosberg is vanaf tegenwoordig voorman van een festival. Een tech-festival, om precies te zijn. De inmiddels 33-jarige Duitser zal rondom de Formule E-race in Berlijn te bewonderen zijn op het Greentech Festival.

In het kader van nieuwe energie en duurzaamheid is een Formule E-race uiteraard het perfecte hulpje. Gedurende het weekend waarin de ePrix van Berlijn tevens wordt verreden, zal het Greentech Festival alternatieve manieren om energie te genereren, moeten promoten.

"Door middel van het Greentech Festival trachten wij om de immense potentie die groene technologie heeft aan de man te brengen", laat Rosberg in een reactie weten. "We willen zo veel mogelijk mensen inspireren, zodat een positieve verandering wordt bespoedigd."

Op het tech-festival in de Duitse hoofdstad worden meer dan vijftigduizend bezoekers verwacht. Evenals de ePrix vindt het spektakel plaats rond de voormalige vluchthaven van Tempelhof. Het festival duurt drie dagen en start op donderdag 23 mei.

De ePrix van Berlijn staat gepland voor zaterdag 25 mei. Op diezelfde dag wordt ook de kwalificatie voor de Formule 1-race in de straten van Monaco gehouden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen