Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nieuw contract Max Verstappen verrast Daniel Ricciardo

Voor veel Formule 1 fans en volgers kwam het nieuws omtrent de contractverlenging van Max Verstappen uit de lucht vallen. Teamgenoot Daniel Ricciardo was ook verrast.

Max Verstappen liet de afgelopen maanden al vaker weten dat hij zich erg thuis voelt bij Red Bull. Ondanks alle problemen bleef hij vertrouwen houden in het team. Nu de resultaten verbeterden en er intern meer duidelijkheid over de toekomst kwam, stonden alle seinen op groen voor de Nederlander. Ricciardo vindt het positief dat Verstappen langer bij het team blijft, maar zag de contractverlenging niet aankomen. " Het toont aan dat Max, Jos en zijn management vertrouwen hebben in Red Bull. Dat is positief met het oog op volgend jaar en geeft het team vertrouwen."

" Ik weet dat Max zich erg thuis voelt bij Red Bull. Dat hij zijn contract verlengde heeft verrast me niet, maar wel de timing. Dat was voor mij een echte verrassing." Daniel Ricciardo heeft zelf een aflopend contract in 2018. De goedlachse teamgenoot van Verstappen rijdt sinds 2014 bij Red Bull. Grote vraag is of Daniel ook bij het team blijft. Al lange tijd wordt de Australiër gelinkt aan Ferrari. Wie wint de GP van Amerika en op welke positie finisht Max? Speel mee met onze voorspelgame en win een coole cap!

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"