Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Nieuwe Formule 1-dramaserie met bekende actrice onthuld

Er komt een dramaserie op televisie over de Formule 1. Actrice Felicity Jones zal hierin een hoofdrol gaan spelen. De serie gaat 'One' heten en zal over een Formule 1-team van een fictieve familie gaan, en al het drama dat daarbij komt kijken.

Het is de eerste grote serie van Bedrock Entertainment, een bedrijf gerund door een samenwerking tussen ITV Studios America, Tony To (Band of Brothers) en Dan Sackheim (True Detective). Ook de schrijvers komen wellicht bekend voor: Mark Fergus en Hawk Ostby zijn eerder al genomineerd voor een Oscar voor Children of Man, schreven Iron Man en creëerden de sci-fi serie The Expanse.

Op het puntje van je stoel zitten

Een mix tussen de realiteit en fictie, dat is wat de nieuwe dramaserie beloofd te worden als 'scripted reality'. TV-ster Felicity Jones is bekend van onder andere The Amazing Spider-Man 2, The Theory of Everything en Inferno. Ze zei er zelf het volgende over tegen Deadline:

"Het is een eer om deel uit te mogen maken van deze unieke samenwerking met Formule 1. De hoge inzet in de Formule 1-wereld zorgt voor drama waardoor je op het puntje van je stoel gaat zitten en het is ontzettend gaaf dat we daar een show over mogen maken. Ik voel me ontzettend bevoorrecht dat ik met zo'n getalenteerd team mag werken."

Ook producer Tony To is erg enthousiast over de nieuwe Formule 1-serie: "One is gebaseerd op onze gemeenschappelijke passie om het verhaal te vertellen van de hoofdpersonen die in deze unieke wereld werken. We willen laten zien wat er achter de schermen gebeurt van deze grote en complexe sport."

Ook interessant:

Verstappen degradeert concurrentie tot veldvulling

Natuurlijk, het was een onemanshow van Verstappen, maar dat betekent niet dat er niks te bespreken valt over bijvoorbeeld Ferrari en Mercedes. Integendeel! Coronel, Dimmers en Mosterdijk doen het volop!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Ford verwijst geruchten over gloednieuwe Red Bull-motor naar de prullenbak