Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nieuwe Formule 1-zender maakt eerste presentator bekend

Amber Brantsen zal voor Viaplay de studio-uitzendingen rondom de Formule 1-races gaan presenteren. De NOS-presentator zal overstappen naar de Scandinavische zender welke vanaf 2022 de F1-rechten heeft bemachtigd in Nederland.

NOS-presentator Amber Brantsen is bekend van haar werk voor de NOS journaals en als presentator van de NOS Formule 1-podcast. Vanaf 2022 zal de 32-jarige Formule 1-fanaat de studio-uitzendingen van de koningsklasse gaan presenteren bij Viaplay. Brantsen noemt het een eer om de uitzendingen te gaan presenteren. "De sport waar ik van hou is nog altijd aan het groeien en ik hoop dat we nog een breder publiek kunnen bereiken", laat Brantsen weten middels de NOS . "Samen met mijn Viaplay-collega's in andere landen kunnen we bovendien meer kanten van de Formule 1 laten zien dan ooit tevoren. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint!"

Viaplay blij met komst Brantsen

Viaplay kan niet wachten op de komst van Brantsen als presentator. "Door haar journalistieke achtergrond en nieuwsgierigheid zal Amber de kijkers op de juiste manier weten te boeien en informeren", laat Marco Zwaneveld van Viaplay weten.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'