Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Nieuwe trainer Verstappen bekend, komt over van grote F1-concurrent

Red Bull heeft in Rupert Manwaring een nieuwe personal trainer voor Max Verstappen gevonden na het vertrek van Bradley Scanes. Manwaring komt over van een directe concurrent van Red Bull.

XPB 1239316 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Eerder deze week werd bekend dat 2023 het laatste seizoen was in de samenwerking tussen Max Verstappen en zijn personal trainer Bradley Scanes. Nu maakt de Telegraaf ook bekend wie zijn opvolger wordt, namelijk Rupert Manwaring.

Manwaring komt over van Ferrari, waar hij zorg droeg voor de fysieke gesteldheid van Carlos Sainz. Dat deed hij al sinds in 2015, dus Manwaring verhuisde steeds met Sainz mee van Toro Rosso naar respectievelijk Renault, McLaren en Ferrari.

Met de overeenkomst zijn de namen Verstappen en Manwaring opnieuw tot elkaar veroordeeld. De vader van de nieuwe trainer van Max Verstappen, die ook Rupert Manwaring heet, werkte in het verleden in de Formule 1 samen met Jos Verstappen.

Voor Verstappen dient er nu een tijd aan met de nodige plichtplegingen, alvorens hij kan genieten van een korte, maar welverdiende vakantie. Vanaf januari zal daarna de knop om moeten en zal hij weer volle bak gaan trainer voor het nieuwe seizoen, mét nieuwe trainer dus.

Mis niets van het F1-seizoen 2024 en download de F1-kalender eenvoudig voor jouw smartphone of PC.

Download de F1-kalender

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Red Bull gewaarschuwd voor vertrek Verstappen bij aanblijvende onrust