Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Nieuwe zeperd voor Perez en Red Bull in sprintkwalificatie Austin

Red Bull leek in de sprintkwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten te kunnen profiteren van een vroegtijdige uitschakeling voor Oscar Piastri, maar niet veel later ging het mis voor Sergio Perez. De Mexicaan eindigde op P11.

Perez Austin FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sergio Perez is tegen een nieuwe zeperd aangelopen in de sprintkwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. De Red Bull-coureur kwam er niet aan te pas in het tweede gedeelte en moest het met de elfde plaats doen. Het verschil met Max Verstappen was een seconde.

Extra pijnlijk is het feit dat Oscar Piastri in SQ1 al werd uitgeschakeld en Red Bull wellicht kon profiteren. Het team uit Milton Keynes staat 41 punten achter McLaren in het constructeurskampioenschap en kan ieder punt goed gebruiken.

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Opgeluchte Verstappen deelt hoopgevende boodschap over Red Bull-update