Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Nog geen duidelijkheid over toekomst Vettel in Formule 1

Sebastian Vettel weet nog niet of hij in 2022 ook op de Formule 1-grid zal staan. Er is nog geen duidelijkheid over zijn toekomst, maar hij hoopt deze snel te kunnen geven.

Vettel Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Aston Martin

Vorig jaar tekende Sebastian Vettel een contract bij Aston Martin voor een jaar met een optie tot verlenging. Die optie is op dit moment nog steeds niet gelicht en hier en daar doen er wat roddels de ronde over zijn toekomst in de Formule 1.

Als de viervoudig kampioen in gesprek met onder meer RacingNews365 naar zijn toekomst wordt gevraagd, zegt Vettel nog steeds in ongewis te zitten.

"Ik heb nog geen nieuws vanuit mijn kant. Ik ben in gesprek met het team en ik denk dat we snel een antwoord krijgen op die vraag, maar op dit moment heb ik geen nieuws", zo laat hij weten.

Wel heeft hij het naar zijn zin bij Aston Martin en hoopt hij dat de samenwerking voortgezet kan worden. "Zoals ik al zei zijn we met elkaar in gesprek. Ik geniet van de samenwerking met het team. De atmosfeer is prima en ik ben er van overtuigd dat de toekomst voor het team er rooskleurig uit ziet.

Vettel hoopt zo snel mogelijk met duidelijkheid te komen over zijn Formule 1-toekomst. "Ik maak me geen zorgen over mijn positie en ik denk dat we snel een antwoord zullen hebben op de vraag of mijn contract wordt verlengd."

Ondanks het uitblijven van contractnieuws vanuit Aston Martin, waren er deze week wel heel wat verschuivingen met het oog op 2022. Vettel kon daar wel van genieten.

"Het was een spannende week. Het is mooi om te zien dat George de kans heeft gekregen om een stap hogerop te maken en het is ook mooi te zien dat Alex weer terug is komt in de sport. Met zijn talent verdient hij een plekje in de Formule 1."

Ook interessant:

Succesvolle update Verstappen zorgt voor paniek bij Hamilton

Lewis Hamilton moet in de achtervolging op Max Verstappen. Hij was na de GP van Nederland eerlijk: Verstappen was te snel. Kan hij zijn gram halen in Monza? In de nieuwste RN365-podcast blikken Ruud Dimmers en Tom Coronel vooruit op de GP van Italië.
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Italië 2021 RN365 Nieuwsdossier

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team