Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Lando Norris

Norris bevestigt gesprekken met Red Bull

Lando Norris reed alle Formule 1-races in zijn carrière voor McLaren en behoort zo onderhand tot het vaste meubilair. Dat betekent echter niet dat hij elders niet ook weleens een balletje opgooit. Bij Red Bull bijvoorbeeld.

Verstappen Norris
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lando Norris debuteerde in 2019 in de Formule 1 en wel voor McLaren. Voor dat team zal hij nog tot zeker eind 2025 uitkomen. Eerder dit jaar werd een contractverlenging door beide partijen ondertekend. Hij voelt zich naar eigen zeggen thuis bij het team uit Woking, maar sprak wel degelijk ook met andere teams.

Met Red Bull bijvoorbeeld: "Natuurlijk vinden er van tijd tot tijd gesprekken plaats met andere mensen. Je blijft jezelf immers altijd de vraag stellen wat het beste is voor je carrière. Ik wil namelijk races winnen en wereldkampioenschappen", aldus Norris in gesprek met Auto, Motor und Sport.

"Er hebben gesprekken plaatsgevonden met Red Bull", zo bevestigt Norris dan ook. "Het is een team dat al jaren steevast in de top drie opereert. Maar dat toont eens te meer mijn vertrouwen in McLaren aan. Ook al waren die gesprekken met Red Bull er, ik had het idee dat McLaren voor mij de betere omgeving is om mijn doelen na te streven."

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull gaan Mercedes de genadeklap uitdelen

In de nieuwste RacingNews365 F1-podcast blikken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk uitgebreid vooruit op de GP van de Verenigde Staten, waar Max Verstappen en Red Bull de genadeklap uit kunnen delen aan Mercedes (en Ferrari). Beluister 'm hieronder.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

16 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Lewis Hamilton voelt zich aangevallen door Verstappen: "Heeft te maken met mijn succes"