Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Norris gaat vreemd en maakt uitstap naar Amerikaanse IndyCar Series

Lando Norris zal aankomend weekend schitteren in de IndyCar Series. De bekendste Amerikaanse raceklasse heeft de jonge Brit namelijk uitgenodigd voor een virtuele race.

Ook aan de andere kant van de oceaan heerst het coronavirus en dus is de Amerikaanse motorsportwereld op zoek gegaan naar online alternatieven. De IndyCar iRacing Challenge, het virtuele neefje van de IndyCar-klasse, werd snel op touw gezet en inmiddels zijn er al vier races verreden. Het veld is sterk bezet, aangezien het merendeel van de IndyCar-coureurs meedoen. Ook zijn er elke week een aantal gastrijders van de partij, en aanstaande zaterdag zal Lando Norris, Formule 1-coureur bij McLaren, acte de présence geven in de virtuele race. Het circuit waarop wordt gereden is zeker geen onbekende voor de Brit, aangezien het gaat om het Circuit of the Americas, waar normaal ook de Formule 1-Grand Prix van de Verenigde Staten wordt verreden. Norris zal de race aanvangen in de oranje McLaren-kleuren, maar dan in het neefje van zijn eigen Formule 1-bolide, namelijk de Arrow McLaren SP IndyCar-bolide. De virtuele race is zaterdagavond vanaf 20:30 uur Nederlandse tijd te zien via onder andere YouTube.

1252687060785299457

Well I guess that means the practice starts now then? 😉 https://t.co/vtCVyXPFSp — Lando Norris (@LandoNorris) April 21, 2020

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje