Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris krijgt tik op de vingers voor incident met Russell

Lando Norris heeft van de stewards een tik op de vingers gekregen na een incident met George Russell tijdens de derde vrije training in Monaco. De Brit was niet blij dat Russell hem hinderde, reageerde fel en ontvangt een reprimande.

Norris FP3 Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In de slotfase van de derde vrije training ging het bijna mis tussen Lando Norris en George Russell. Norris reed een snelle ronde en werd aan het einde van de tunnel gehinderd door zijn landgenoot. Een crash werd vermeden, maar Norris was wel zodanig boos dat hij even richting de auto van Russell stuurde. Zo liet de McLaren-coureur zijn ongenoegen blijken.

De stewards zijn daar niet van gediend en hebben Norris een reprimande gegeven. Ze geven aan dat de beweging in dit geval niet gevaarlijk was, maar dat zo'n actie wel tot potentieel gevaarlijke situaties kan leiden. Voor Norris is het zijn tweede reprimande van het seizoen, waardoor een verdere straf voorlopig uitblijft.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Monaco 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training