Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris laat zich niet uit het veld slaan: "Weet zeker dat ik ze uit kan dagen!"

Lando Norris moest zijn meerdere erkennen in de beide Mercedes-coureurs tijdens de kwalificatie van de Grand Prix van Groot-Brittannië, maar van ontevredenheid is allesbehalve sprake bij de McLaren-coureur.

Norris wet Qualifying Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1-coureurs hebben een knotsgekke én kletsnatte kwalificatie achter de rug in Silverstone, waar de beide Mercedes-coureurs er uiteindelijk met de eerste en tweede startpositie vandoor gingen. McLaren-coureur Lando Norris sluit aan achter zijn twee concurrenten en maakt daarmee een volledig Britse top drie compleet.

Hij maakte zelf echter een kleine fout tijdens zijn laatste ronde en dat werd hem uiteindelijk fataal in de strijd om pole, maar laat na de kwalificatie wel blijken dat hij daar niet wakker van ligt. "Ik was wel een van de snelste coureurs, maar richting het einde van Q3 ging het toch mis. Maar we hebben drie Britten in de top drie, dus dat is heel tof. Hamilton en Russell waren heel snel en hebben hele mooie rondjes neergezet, terwijl ik aan het einde een klein foutje maakte. Maar de derde plek is alsnog heel goed."

De McLaren-coureur kijkt dan ook uit naar een spannende race, want Norris vertrouwt nog altijd op zijn eigen kunnen. "Het gaat natuurlijk ook weer regenen tijdens de race, dus ik heb er zin in. Het wordt echt een mooie Grand Prix, want we waren tijdens de kwalificatie al heel snel. Ik weet zeker dat ik Russell en Hamilton uit kan dagen en ik heb gewoon zin om er een feestje van te maken tijdens de race! Ik weet dat er mooie gevechten zullen komen, dus daar kijk ik naar uit."

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Steun voor Verstappen Massa: "Het gaat nu te ver"