Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris neemt afscheid van 'te lollige' zelf

Lando Norris veroverde de harten van vele autosport-fans gedurende zijn debuutjaar in de Formule 1. Hij was altijd in voor een grapje, maar juist die kant van hem zal hij in 2020 wat minder laten zien.

Norris Ricciardo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd

Het einde van het jaar is altijd een goed moment voor enige (zelf)reflectie. Lando Norris nam voor zichzelf het jaar eens door en kwam tot de conclusie dat het in 2020 allemaal wat serieuzer mag.

"Misschien heb ik in 2019 iets te veel te lolbroek uitgehangen, waardoor ik me niet altijd zoveel heb kunnen focussen als zou moeten", aldus de eerlijke McLaren-coureur in gesprek met Autosport.com.

"Misschien dat ik sommige momenten té relaxed was en dat ik net iets te veel lol heb getrapt", vervolgt Norris. "Ik begon de dingen als vanzelfsprekend te zien. Ik zal daarin een betere balans moeten zien te vinden, al zal ik af en toe nog steeds wel lol wil hebben."

Norris zal vaker zijn serieuze kant laten zien, niet alleen voor zijn eigen bestwil, maar ook naar de buitenwereld toe: "Ik moet naar buiten toe iets anders uitstralen, anders zullen mensen mij wellicht verwijten dat ik de sport onvoldoende serieus neem."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Opgehelderd Team Redline verklaart 'onzichtbare' crash Verstappen