Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris: "Onmogelijk om dat zomaar over Verstappen te zeggen"

Max Verstappen en Lando Norris samen in een team. Het is de droom van velen, maar de vraag is of dat er van gaat komen. De Brit hoopt het in de toekomst tegen Max op te kunnen nemen in een rechtstreeks gevecht, maar om te zeggen dat hij zijn goede maat zomaar kan verslaan, dat gaat hem toch echt een brug te ver.

Verstappen Norris Piastri Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen domineert momenteel de Formule 1. Lando Norris wordt ook beschouwd als een enorm talent, maar bij McLaren strijdt hij achter de Nederlander maximaal om de broodkruimels die Verstappen over laat.

In gesprek met Ziggo Sport wordt Norris gevraagd naar de mogelijkheid om de teamgenoot van Verstappen te zijn in de toekomst. "Ik zou in de toekomst graag een kans hebben om het tegen Verstappen op te nemen", zo reageert de McLaren-coureur voorzichtig. "Als Max genoeg heeft van het winnen, dan mag hij wel naar McLaren komen!", lacht hij.

Norris: "Niemand kan zeggen dat hij Verstappen verslaat"

Als er wordt doorgevraagd of iedereen naast Verstappen meteen tweede coureur is, wil Norris daar niet in mee gaan. "Als je van hem verliest, dan ben je de tweede coureur", aldus de Brit, die weet dat je van hele goede huize moet komen om de tweevoudig kampioen te verslaan.

"Ik wil graag geloven dat ik net zo snel kan zijn als Verstappen, maar het is onmogelijk om 'ja' of 'nee' te zeggen op die vraag. Ik ben niet iemand die zoveel zelfvertrouwen heeft om nu 'ja, makkie' te roepen."

"Dat is ook niet mogelijk", vervolgt hij. "Niemand kan ooit zomaar roepen dat hij makkelijk Max kan verslaan. Dat is onmogelijk. Hij is een van de beste coureurs die je ooit in de Formule 1 zal zien."

"Zelfs als hij wint, moet je blij zijn dat je dat kan meemaken. Niet veel mensen kunnen iets vergelijkbaars neerzetten. Toch wil ik graag geloven dat ik het hem moeilijk kan maken als ik het tegen hem op zou nemen", zo sluit hij af.

Ook interessant:

Verstappen wordt in stijl drievoudig wereldkampioen Formule 1

Voor de gelegenheid sluit iemand die ook op de loonlijst van Red Bull Racing staat, aan: simcoureur Rudy van Buren! Hij wordt geflankeerd door de bekende namen Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk.

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld