Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Norris ruikt bloed en richt pijlen publiekelijk op Verstappen: "Hebben verbeterkansen gevonden"

Lando Norris wilde in Monza geen vragen meer beantwoorden over de titelstrijd met Max Verstappen, maar in aanloop naar de Grand Prix van Azerbeidzjan spreekt de Brit zijn titelwens voor het eerst duidelijk uit.

Norris Pole Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Bij McLaren ruikt men sinds de zomerstop bloed. Een uitsterst dominante overwinning in Zandvoort en een 2-3 in Monza zorgen ervoor dat men niet alleen bij de constructeurs in de buurt van Red Bull komt, maar ook bij de coureurs begint het gat te slinken. Lando Norris staat nog maar 62 punten achter op Max Verstappen en gezien de vormcrisis van Red Bull lijkt een titelstrijd steeds meer te ontbranden.

Sowieso zit McLaren in een uitstekende flow. Het team uit Woking pakte sinds de Grand Prix van China (twaalf races geleden red.) in elke race een podium en kan beide titels inmiddels ruiken. Lando Norris richt zijn pijlen dan ook meer dan ooit op de leider in het wereldkampioenschap: Verstappen.

"Het was geweldig om de laatste Europese race op het podium te eindigen en daarmee ons twaalfde podium op een rij te pakken," aldus Norris in de preview van McLaren. "Mijn technici en ik hebben onze prestaties in Monza bekeken en manieren gevonden waarop we het beter kunnen doen, zowel van mijn kant als van het team."

"Ons doel is duidelijk. Ik heb alle vertrouwen in het team om te blijven werken en ons te blijven verbeteren. Nu beide kampioenschappen meer dan haalbaar zijn, zijn we meer vastberaden dan ooit. Ik ben trots op het team en kan niet wachten om te zien wat we dit weekend kunnen doen."

Ook interessant:

Kan Red Bull terugslaan in Azerbeidzjan na een dramatische GP van Italië? En wat kunnen McLaren en Ferrari laten zien, die er toch duidelijk beter voor lijken te staan? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een nieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull