Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris sneert naar Marko: "Dat is de beste manier om in hun hoofd te kruipen"

Helmut Marko stelde dat Max Verstappen de favoriet voor de rijderstitel is, ook omdat Lando Norris 'rituelen' moet uitvoeren om te presteren. Norris reageert op de uitlatingen van de Red Bull-adviseur.

Norris
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Woorden van Helmut Marko houden de gemoederen bezig in de Verenigde Staten. De Red Bull-adviseur vindt Max Verstappen de favoriet voor de rijderstitel en verwijst naar het mentale aspect. Marko zei in gesprek met Motorsport Magazin het volgende over Lando Norris:

"Van Norris weten we dat hij bepaalde zwakke punten heeft, vooral wat de start betreft. Maar ik heb nu ook gelezen dat hij zelfs op de dag van de race bepaalde rituelen in acht moet nemen om überhaupt te kunnen presteren." 

Het kwam Marko op felle kritiek van McLaren-CEO Zak Brown te staan, maar Norris heeft zelf ook een reactie in petto. De Brit deelt een sneer uit aan het adres van Marko in gesprek met The Times.

"Hij zegt dat ik een aantal rituelen heb, maar ik denk dat het voor een deel een verschil in vertaling betreft", stelt Norris. "Mijn enige ritueel is dat ik een wrap met kip eet! Red Bull verslaan is de beste manier om in hun hoofd te kruipen. Red Bull houdt er wat meer van om spelletjes te spelen. Vroeger had ik er last van, nu vind ik het vermakelijker."

Praat mee!

Viaplay
x
Live Race Formule 1 GP Verenigde Staten 2024