Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris verrast zichzelf met tweede plek: "Min of meer dezelfde pace als Red Bull"

Lando Norris heeft zichzelf enorm verrast met zijn tweede plek tijdens de Grand Prix van China. Hij had naar eigen zeggen al zijn spullen al klaargezet om vroeg naar huis te gaan, maar vindt zichzelf nu terug op het podium.

XPB 1273240 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lando Norris stond tot zijn eigen verbazing op het podium in China. Hij mocht voor de tweede keer dit jaar de gang maken naar het podium, nadat de Brit eerder al derde werd tijdens de Grand Prix van Australië.

"Het is een grote verrassing en ik ben dus heel erg blij, ook voor het hele team. Ze verdienen het. Ik weet niet waarom het vandaag lukte en ik had echt niet verwacht dat de race zo zou lopen zoals dat vandaag is gebeurd. We konden de banden goed managen en dat ging veel gemakkelijker dan op de zaterdag. Ik kon pushen, de auto voelde geweldig en comfortabel aan. Een goede dag dus en opnieuw een podium, ik ben heel blij."

Norris was door heel veel dingen verrast tijdens de race. "Het gebrek aan tempo van Ferrari en onze goede snelheid, ik denk dat het min of meer in vergelijking was met de Red Bull. Dat is zo verrassend. Ik had dit vandaag helemaal niet verwacht. Ik heb alles klaargezet om vroeg naar huis te gaan en nu sta ik op het podium. Het is een aangename verrassing, maar het laat zien dat het team goed werk heeft geleverd. We werken hard en dat werpt zijn vruchten af."

Dat Norris dit resultaat totaal niet had verwacht, blijkt wel uit een weddenschap die hij had afgesloten. "Ik had een weddenschap afgesloten over hoe ver we vandaag achter Ferrari zouden eindigen. En ik dacht 35 seconden en daar zat ik heel erg naast. Dus ja, ik ben blij dat ik het zelf mis heb. Het is een goede dag voor iedereen", zo sluit de Brit af.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Tech Speciale achtervleugel moet Verstappen aan zege helpen in Monaco