Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Norris vervangt Alonso in eerste training GP België

Lando Norris maakt komend weekend in België zijn officiële Grand Prix-debuut voor McLaren. De jonge talentvolle Brit neemt in de eerste vrije training het stuurtje over van Fernando Alonso.

Lando Norris staat sinds februari 2017 op de loonlijst van McLaren als McLaren-junior. Het supertalent maakt een stormachtige ontwikkeling door en lijkt hard op weg naar een racezitje in de Formule 1. De aankondiging dat Norris op vrijdag in de McLaren stapt, kan erop duiden dat McLaren hem wil evalueren voor een vaste racerol in 2019. Mocht Norris in 2019 daadwerkelijk de teamgenoot worden van Carlos Sainz, dan zal Stoffel Vandoorne naar alle waarschijnlijkheid op zoek moeten naar een nieuwe werkgever. Er zijn nog zat stoeltjes beschikbaar, maar de naam van de Vlaming zingt angstvallig weinig rond in de paddock.

1031584853509251072

Lando will step into Fernando’s MCL33 for FP1 at the #BelgianGP . Find out more about @LandoNorris ' Grand Prix weekend debut: https://t.co/2H7hWTyKaN pic.twitter.com/fgFHloi577 — McLaren (@McLarenF1) August 20, 2018

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden