Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Norris zag grote 'fout' in Drive to Survive: "Dat was van een andere race!"

Niet elke Formule 1-coureur is laaiend enthousiast over de Netflix-serie Drive to Survive. Lando Norris is tevreden, maar ziet ook een aantal momenten waar de producent de plank heeft misgeslagen.

Tijdens de testdagen in Bahrein had Lando Norris wat tijd over om de eerste afleveringen van Drive to Survive te kijken. De McLaren-coureur is blij met de aflevering waarin hij voorkomt, maar zag wel een aantal momenten die niet helemaal kloppen met de werkelijkheid. "Ik heb de eerste twee afleveringen gezien", zegt Norris tegen onder meer RacingNews365 . "Ik zal geen spoilers keken maar het is de eerste goede introductie van Daniel (Ricciardo), mijzelf en McLaren. Ik denk dat het goed is, want je krijgt een goed kijkje achter de schermen." "Van mijn kant ziet het er goed uit, maar misschien niet helemaal aan de andere kant." Hiermee refereert Norris naar zijn teamgenoot, die op een overwinning in Monza na een matig seizoen kende in 2021. "Maar er zijn verder natuurlijk wel wat dingen die uit verband zijn getrokken. Hierdoor lijkt het alsof je iets hebt gezegd op een bepaalde tijd of plaats, wat helemaal niet het geval was."

Moment tussen Ricciardo en Norris werd aangedikt

In een van de afleveringen is een duel tussen Ricciardo en Norris te zien. Hier werd volgens de McLaren-coureur een vertekend beeld gegeven. "Er is een moment van ons waar we naast elkaar door bocht 1 gaan, maar we zaten niet eens dicht bij elkaar. Ik claimde dat hij mij van het circuit afduwde, maar dat was van een compleet andere race!" "Dus er zijn wat dingen waar het allemaal misschien net wat teveel is. Misschien dat ik het daar niet helemaal mee eens ben, maar in zijn geheel is de serie spannend en leuk voor iedereen."

Viaplay
x
Coronel Diep onder de indruk na onthulling Verstappen: "Ga dan met één oog dicht rijden!"