Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris ziet duidelijk doel: "Proberen die Red Bulls in te halen"

Lando Norris zette zijn McLaren op de derde plek neer voor de Grand Prix van Japan. De Brit is blij dat hij kon vechten voor poleposition en wil minimaal hetzelfde presteren op de zondag.

Norris Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Achter de twee Red Bulls was McLaren-coureur Lando Norris de best of the rest tijdens de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Japan. De Brit is blij met zijn prestatie op de zaterdag. "Het is altijd opwindend om te vechten voor poleposition, je krijgt niet veel kansen. We hadden een goede auto en ik kon een paar goede rondjes rijden, vooral in Q3. Ik ben erg blij met deze kwalificatie, het is altijd leuk voor het oog van alle fans en het is een goede dag voor ons als McLaren", zo zegt Norris na afloop van de kwalificatie.

"We deden het hier goed vorig jaar, hadden twee weken geleden een goede race, het is dus fijn om hier te staan." De Brit heeft een duidelijk doel voor de zondag op Suzuka: op het podium staan. "Natuurlijk. We hebben het hele weekend al een goede auto en we hebben een paar goede stappen vooruit gezet."

"We proberen de Red Bulls in te halen, maar ze doen het goed, dus fair-play naar hen. We werken zelf hard en dat werpt langzaam zijn vruchten af. Dus we blijven pushen. Vandaag is een goed begin van het weekend, al is morgen (zondag, red.) is de belangrijkste klus om te klaren", zo sluit Norris af.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Tech Speciale achtervleugel moet Verstappen aan zege helpen in Monaco