Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nu in de veiling: een weekend met Lewis Hamilton

Een weekend meelopen met Lewis Hamilton tijdens een Grand Prix-weekend. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is voor één keer mogelijk. Je moet er echter wel flink voor in de buidel tasten. De ervaring wordt namelijk geveild en er hangt een pittig prijskaartje aan.

Voor de Leonardo di Caprio Foundation (LDF) wordt het weekend met Lewis Hamilton geveild. Met de veiling wil de stichting van de beroemde acteur geld inzamelen voor de diverse projecten dat het steunt. De winnaar van de veiling mag een geheel weekend meelopen met de drievoudig wereldkampioen en daarnaast ook nog plaatsnemen in een Formule 1-bolide die speciaal gemaakt is voor 2 personen. De winnaar mag ook nog eens zelf de Grand Prix uitkiezen.

Een prachtige ervaring natuurlijk, maar wel tegen een beste prijs. De veiling loopt nog tot en met 23 augustus, maar het hoogste bod is momenteel 71.000 dollar. De verwachting is dat dit nog flink zal oplopen, naarmate de deadline dichterbij komt. Mocht het weekend met Lewis Hamilton te hoog gegrepen zijn, dan zijn er nog genoeg leuke alternatieven. Zo wordt bijvoorbeeld een zeer luxe vakantie naar een privé eiland geveild en de Tesla van Bob Weir, de oprichter van de band Grateful Dead. De veiling sluit op 23 augustus, dus er is nog even tijd om te sparen. De veiling is te bezoeken via http://www.2017ldfauction.org/en/exhibition/ .

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'